stripes
captainarmband-logo

Aanvoerdersband.com

captainarmband-logo
stripes

Over Aanvoerdersband.com

De Captain Armband Group is in 2014 opgericht door Mark Smith. Vanaf een zolderkamer aan huis, voorzien van een printer en hittepers, is het verhaal van de Captain Armband Group begonnen.

Na een verhuizing naar een eigen kantoor in Den Haag in 2016, bouwden we in 2017 een nieuw kantoor in Bleiswijk (Nederland) van waaruit we met onze medewerkers verder bouwen aan de Captain Armband Group.

Op ons kantoor in Waddinxveen produceren wij wekelijks meer dan 1500 kapitein armbanden, die wereldwijd worden verzonden. Met onze 6 (internationale) websites en ons unieke Reseller Programma mogen wij ons al een aantal jaren wereldwijd de grootste leverancier noemen op het gebied van (gepersonaliseerde) kapiteinbanden.

Met ons eigen Productiecentrum waar alle aanvoerdersbanden handmatig worden geproduceerd, kunnen wij vele soorten en maten aanvoerdersbanden volledig gepersonaliseerd leveren. Daarnaast hebben wij een eigen unieke collectie standaard aanvoerdersbanden, die wij aanbieden via onze websites en ons Reseller Programma.

Augustus 2022 update: We zijn verheugd u te informeren over de overname van Captain Armband Group.
Met ingang van 1 oktober 2022 zal Captain Armband Group deel uitmaken van Spartan sportswear

100%
HIGH-QUALITY, SPECTACULAR AND FULLY PERSONALIZED TEAMWEAR FOR EVERY SPORT
9/10
KLANTEN VAN SPARTAN SPORTSWEAR BEOORDELEN ONS MET EEN 9
60%
SPARTAN SPORTSWEAR BESPAART CLUBS KOSTEN TOT WEL 60%