Spartan Sportswear neemt Captain Armband Group over

Auteur Mike Ekering

Waddinxveen – De Captain Armband Group, de marktleider op het gebied van aanvoerdersbanden, is per direct door Spartan Sportwear overgenomen. Binnen Spartan Sportswear gaat de Captain Armband Group (www.captainarmbandgroup.com en www.aanvoerdersband.com) als een aparte business unit functioneren. Toeleveranciers en afnemers zullen zo weinig mogelijk merken van de overname. Het personeel wordt overgenomen en werkt per direct vanaf de locatie in Waddinxveen.

Mark Smith, oprichter Captain Armband Group: “Na 11 jaar waarin de Captain Armband Group uitgroeide van een hobby op zolder tot een volwaardig bedrijf, was dit het moment om het over te dragen aan Spartan Sportswear. Een organisatie die net als ik handelt vanuit de passie voor de sport en een hoge service gerichtheid. Kortom, ik laat mijn bedrijf graag achter in de handen van Spartan Sportswear die de ambitie heeft om de organisatie naar een volgende fase te brengen. Daarbij ga ik hun de komende maanden ondersteunen.”

Joris Gieske, Commercieel Directeur Spartan Sportswear: “Wij zijn er trots op dat Mark Smith zijn bedrijf aan ons toevertrouwt en gelooft in de kansen die wij zien voor de Captain Armband Group. Daarnaast past het bedrijf uitstekend binnen het portfolio van Spartan Sportswear. Naast synergievoordelen, kan het ‘overgenomen’ personeel zich doorontwikkelen en krijgen wij met Spartan Sportswear toegang tot markten die de Captain Armband Group al voor ons heeft ontgonnen.”

Meer over Spartan Sportswear
Spartan Sportswear is een jong bedrijf opgericht met passie voor het voetbal en andere sporten nadat wij als afnemers niet tevreden waren op de ‘teamwear’ markt. Spartan Sportswear heeft een strategie ontwikkeld waarmee clubs een scherp geprijsd aanbod kan worden gedaan voor een kwalitatief hoogstaand product dat tijdig en snel geleverd kan worden.

Wij waarborgen dit door kleinschaligheid te omarmen. In dat kader sluiten wij jaarlijks met maximaal 25 clubs een partnership, waarbij alle partijen – de Club, Spartan Sportswear en indien gewenst een retailer – profiteren.

Voor meer informatie:

Mike Ekering.
E: mike@spartansportswear.nl
T + 31 6 3457 9197
W: WWW.SPARTANSPORTSWEAR.NL

en

Captain Armband Group
E: info@captainarmbandgroup.com
W: WWW.CAPTAINARMBANDGROUP.COM
W: WWW.AANVOERDERSBAND.COM

All news