Invicta Products

Over onze kwalitatieve producten.

Als zeer betrokken bedrijf in de samenleving zijn we vanzelfsprekend van nature gericht op de generaties na ons. Op de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Op de wereld waarin zij opgroeien – dezelfde wereld waarin wij nú leven en werken.

Wij willen ons dagelijks bewust zijn van onze impact. Ecologisch, economisch, sociaal. Door het doen wat goed is voor mensen, communities en partners, maar ook voor onze planeet. Bijvoorbeeld door middel van onder andere de vervezeling van ons textiel. Sport en spel zijn voor ons allemáál, ook voor de generaties die naons komen.

Al onze producten worden vervaardigd van natuurlijke materialen en met respect voor mens en natuur en dit proces toetsen wij ook dagelijks. Onze maatschappelijke impact, zowel vanuit sociaal als vanuit milieuoogpunt, moet daarom zo positief mogelijk zijn. Voor nu, maar vooral voor later.

Wij zetten ons daarnaast in voor veilige arbeidsomstandigheden, eerlijke arbeidsvoorwaarden en houden hier nauw toezicht op. Dit betekent dat we onze leveranciers met regelmaat bezoeken en toetsen. Daarbij worden onze leveranciers ondersteund om onze richtlijnen op te volgen, aansluitend bij lokale wetten en internationale standaarden.

Producten

Invicta Producten

01