INVICTA Teamwear

INVICTA Teamwear, Unleash your inner Spartan!

De liefde voor teamsport waarmee Invicta de sportvelden betreedt kleurt wie we zijn, wat we doen en hoe het we doen. Net iets anders dan anderen, geen dertien in een dozijn, proactief en altijd in kwalitatieve oplossingen denkend. Van de dynamiek binnen ons eigen team tot het samenspel met verenigingen, clubs, leden, sponsoren en eventuele sportspeciaalzaken. Van de hoogstaande producten waar onze merken voor staan tot mogelijke prachtige sponsorships in de breedtesport. Eigenlijk logisch dat je ons merk – en de sporters die ervan gebruikmaken – op veel grasmatten en in vele zalen van Nederland ziet sporten.

Wij doen dit door pure kwalitatieve producten te creëren waarin je lekker beweegt, comfortabel zit, én er sportief uit ziet. Spartaans, dus onoverwinnelijk! Met ons merk Invicta zijn we de markt aan het veroveren. Vanuit ons hoofdkantoor en grote opslag in Waddinxveen helpen wij verenigingen en sportliefhebbers wereldwijd om met passie en enthousiasme te presteren.

De sleutel van ons succes ligt mede in de zeer ruime en brede voorraden, de altijd hoge kwaliteit van onze kleding en collecties en onze uitstekende logistieke oplossingen om de teamwear zeer snel, direct en langdurig te kunnen leveren.

In onze visie op samen in beweging te komen spelen sportclubs en verenigingen een zeer belangrijke rol, Daarom is een van onze belangrijkste peilers totale ontzorging in het gehele proces. Met onze unieke en vernieuwend concept helpen wij clubs en verenigingen aan geweldige op maat gemaakte teamwear, wat volledig in de huisstijl van de club ontworpen wordt.

Producten

INVICTA Teamwear