JP Watersport

Over JP Watersport

Het begon allemaal met een kleine partij wakeboards die ik kon opkopen. Dit gedaan en liep zodanig goed. Door de verassend goede verkoop ben ik Pisano’s Boardhandel gestart. Het zelfde jaar is dit nog veranderd naar Handelsonderneming JP. Hieronder zitten de bedrijven JP Watersport en JP Wintersport. Zo is er het gehele jaar werk en is er nog een leuke afwisseling. Wij zijn officieel opgericht op 12 augustus 2013 te Purmerend. De webshop startte ik naast mijn werk, zo hoefde ik niet van de winst te leven en kon dit binnen de onderneming blijven.

Vanuit huis op een zolderkamertje is de handel begonnen. Dit gaf een groot aantal voordelen. Hierdoor waren er minder kosten en kunnen wij nog steeds de goedkoopste zijn.
Geen personeelskosten, geen kosten van een duur pand, geen verkoopdruk, etc.

 

Tijdlijn

2013
Dit jaar begonnen wij met de verkoop van overjarige modellen die wij opkochten van verschillende bedrijven.

2014
Dit jaar werden wij officieel dealer van het merk Jobe. Jobe is het eerste merk waar wij officieel dealer van zijn geworden. Wij zullen vooral in overjarige modellen en vanuit restpartijen handelen om zo de prijzen interessant te houden.

2015
Dit jaar zijn er geen grote veranderingen geweest.

2016
Dit jaar werden wij officieel dealer van de merken Sportsstuff en Airhead. Wij importeerden de artikelen rechtstreeks vanaf de fabrieken in Amerika en China. Hierdoor hadden wij de kortste lijn en zijn wij de goedkoopste in de Benelux. Sportsstuff en Airhead zijn nog vrij onbekend in Nederland. In Amerika zijn het de grootste watersportmerken.

2017
Dit jaar werden wij dealer van het merk Aquaparx. Aquaparx is nog niet zo oud. Het bied relatief goedkope producten aan en geeft hier altijd twee jaar garantie op. De merken Sportsstuff en Airhead hebben wij uit ons assortiment gehaald. Sportsstuff en Airhead bieden een behoorlijk aantal producten aan die niet in Nederland te vinden zijn. De verkoop hiervan is voor ons niet rendabel om de handel te importeren.

2018
Dit jaar hebben wij een grotere opslag geregeld. Zo kunnen wij een grotere voorraad en breder assortiment aanbieden. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met een groot aantal funtubes, opblaasbare jacuzzi’s en elektrische fluistermotoren.

2019
Dit jaar zijn er geen grote veranderingen geweest.

2020
Dit jaar zijn wij met onze opslag verhuist naar Hoorn voor meer ruimte en lagere kosten. Door Corona / COVID-19 blijft iedereen in eigen land en iedereen lijkt wel massaal het water op te gaan. Onderaan de website kunt u vanaf nu onze reviews bekijken. Wij zijn erg trots op alle positieve reviews! Vanaf dit jaar zijn wij officieel dealer geworden van het merk Hydro Force (SUP’s).

2021
Dit jaar zijn wij officieel dealer geworden van de volgende merken: Aqua Marina (SUP’s) – Amarew (Fluistermotoren) – Lay-Z-spa (Opblaasbare jacuzzi’s) De website is verbeterd. Zo zijn alle categorie-afbeeldingen vernieuwd en is de website snelheid verbeterd. En u vindt voortaan onderaan de pagina onze vernieuwde adviespagina’s.

2022
Dit jaar zijn wij officieel dealer geworden van het merk Spinera. Spinera heeft hele mooie funtubes, SUP’s, zwemvesten en nog veel meer.

Augustus 2022 update: We zijn verheugd u te informeren over de overname van JP Watersports.
Met ingang van 1 oktober 2022 zal JP Watersports deel uitmaken van Spartan sportswear

Bezoek de webshop hier

100%
HIGH-QUALITY, SPECTACULAR AND FULLY PERSONALIZED TEAMWEAR FOR EVERY SPORT
9/10
KLANTEN VAN SPARTAN SPORTSWEAR BEOORDELEN ONS MET EEN 9
60%
SPARTAN SPORTSWEAR BESPAART CLUBS KOSTEN TOT WEL 60%