Over ons

Voor Spartan Sportswear draait alles om teamsport.

Spartan Sportswear is een jong en zeer energiek bedrijf dat gezonde ambitie combineert met een eerlijke handelspolitiek. Betaalbare topkwaliteit en een onberispelijke klantenservice is ons grootste aandachtspunt. 

Spartan Sportswear is ontstaan vanuit de gedachte dat wij vinden dat elke club en sportvereniging recht heeft op zijn eigen unieke en exclusieve identiteit. Deze identiteit wordt mede voor een belangrijk deel bepaald door de kleding die de clubleden dragen en de kwalitatieve uitstraling die dat met zich meebrengt, sport is immers emotie. 

Spartan Sportswear is een Europees verdeler van professionele kwalitatieve sportkleding. Onze sportkleding wordt in onze eigen fabriek vervaardigd en zorgvuldig meerdere malen getest. Daarnaast voldoet onze sportkleding aan alle kwaliteitsnormen zonder dat de klant hiervoor extra dient te betalen. Tevens besteden we steeds de grootste zorg aan de keuze van gepast materiaal in functie van de toepassing van het kledingstuk.

Wij van Spartan Sportswear denken met u mee, ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren deze “gepersonaliseerde” team-wear. Hierbij staan onder andere centraal de continuïteit van het bieden van een hoge kwaliteit sportkleding, snelle leveringscontinuïteit, een aanspreekpunt en het genereren van extra inkomsten voor de club, gekoppeld aan een  substantiële kostenreductie.

Uw wens wordt mede vertaald naar een ontwerp, welke door middel van de nieuwste methode omgezet wordt in hoogwaardige, functionele sportkleding wat speciaal door onze designers met veel plezier, passie en liefde voor de kleding ontworpen en gemaakt wordt. Polo’s, t-shirts en singlets zijn bijvoorbeeld te produceren in onze Cool Max stof, een zeer goed ademde stof welke uw lichaamswarmte vasthoudt en het transpiratievocht doorlaat, hierdoor gaat uw sportkleding dus niet vervelend tegen uw lijf plakken tijdens het sporten en een ander voordeel van deze methode is dat de opdruk echt in de stof komt te zitten en hierdoor nooit kan vervagen, hoe vaak u dit ook in principe wast.

100%
HIGH-QUALITY, SPECTACULAR AND FULLY PERSONALIZED TEAMWEAR FOR EVERY SPORT
9/10
KLANTEN VAN SPARTAN SPORTSWEAR BEOORDELEN ONS MET EEN 9
60%
SPARTAN SPORTSWEAR BESPAART CLUBS KOSTEN TOT WEL 60%