Services

Wat wij voor u kunnen betekenen

CLUB SPONSORING

Veel amateurclubs in de breedtesport worstelen met hetzelfde: ze zijn dringend toe aan nieuwe tenues, hebben moeite de begroting sluitend te krijgen en missen overzicht & gemak bij het bestellen van de clubcollectie. Het concept van Spartan Sportswear is dan een enorme uitkomst! Hiermee bieden we clubs behalve hoge kortingen op de inkoop, teamkleding, ballen en accessoires een sponsorbijdrage in cash. 

Clubs, leden én sponsoren van de vereniging bestellen eenvoudig en snel via een gepersonaliseerde webshop. Van al deze aankopen ontvangt de club minimaal 20% in cash retour. Het totale cashbedrag wordt 6x per jaar uitgekeerd, en kan geheel naar eigen inzicht worden besteed door de club. Middels een overzichtelijk en transparant overzicht kan de verantwoordelijke binnen uw club exact zien wat het bedrag is wat de club gestort krijgt! Zo is er eindelijk budget voor de jeugdopleiding, dat uitgestelde en broodnodig onderhoud, evenement en/of de energierekening. In het complete proces nemen wij alle zorgen uit handen en dat is nog eens ontzorgen!

DE SPARTAN SPORTSWEAR

COLLECTIES

Bij Spartan Sportswear teamwear draait alles om goede kwaliteit, een krachtig design en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Teamkleding is beschikbaar in vrijwel alle denkbare kleuren en modellen, waardoor vrijwel iedere vereniging uit de uitgebreide collectie een tenue in de clubkleuren kan laten samenstellen. Ja, u hoort het goed! Laten samenstellen, want wij van Spartan Sportswear nemen alle zorgen uithanden. Totale ontzorging in het gehele proces is een van onze belangrijkste pijlers. Kenmerkend aan alle designs is de opvallende Spartan Helm, onze stempel van kwaliteit, kracht en karakter. Voordeel voor elke club is dat elke teamlijn voor minstens vier jaar beschikbaar is, waardoor teams gegarandeerd vele jaren in dezelfde kleding kunnen spelen.

 

ALREADY WINNING MET SPARTAN SPORTSWEAR

Vele teams gingen je voor met het aanschaffen van de perfecte en gepersonaliseerde Spartan Sportswear team outfits. In de diversen amateur competities en divisies van Nederland zijn we vertegenwoordigd. 

 

VOOR LEDEN

Als lid van een sportclub is het mooi als je, zonder al te veel moeite, wat kan betekenen voor je geliefde club. Daarnaast is het voor jezelf natuurlijk fijn, om altijd een voorraad met hoge kwaliteit sportkleding te hebben waarin je optimaal kunt presteren. Maak daarom als lid van je vereniging ook kennis met ons unieke concept, waarvan zowel jij als de club profiteert. Dit is hoe het werkt: jij ontvangt een korting op al je aankopen in de Ledenshop en je club profiteert mee door van iedere aankoop een bedrag in cash terug te ontvangen. Dat is nog eens win-win!

 

VOOR CLUBS

Als club wil je maar een paar dingen: uniforme team outfits, een sponsorbijdrage in cash en een mooie korting op sportartikelen. We’ve got you covered met onze sportieve concept. Ontdek op welke manier we jouw club optimaal kunnen sponsoren en word onderdeel van het meest succesvolle unieke sponsorconcept van Nederland.

 

DE BUSINESSCLUB SHOP

Ook sponsoren zijn we niet vergeten: in de speciaal voor jullie als club opgerichte en gepersonaliseerde webshop kopen zij al hun artikelen met 15% korting. Op deze manier bestellen sponsoren de (trainings)items voor personeel of bijvoorbeeld evenementen gemakkelijk en snel. Plus: van alle bestellingen ontvangt de club 10% in cash terug. Kortom: nog meer cash voor de club!

  • Bijna alles leverbaar uit voorraad
  • Keuze uit verschillende merken
  • Duurzame keuzes

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuwsgierig? Maak kennis met de wereld van teamwear en laat je verrassen door de persoonlijke aanpak en vele mogelijkheden. Behalve dat we jullie graag vertellen over onze unieke clubconcept, presenteren we de nieuwste collecties en denken we graag mee over hoe we jullie club nog verder kunnen ontzorgen en hoe we nieuwe geldstromen voor jullie kunnen creëren. Je bent van harte welkom, dus plan direct een afspraak.